Forrygende come-back til FarSØ Festen – FOTOS – VIDEO

FARSØ: Da Farsø Avis møder formand og kasserer for FarSØ Festen Palle Bro Kristensen og Annette Engsig mandag formiddag er de store smil fremme. 

Det viser med al tydelighed tilfredshed med festen – og helt sikkert også et pænt økonomisk overskud, som dog ikke er gjort op endnu.

Fire fantastiske dage
Det har været fire fantastiske dage, siger Palle Bro Kristensen. Alle inklusive – os selv har glædet os til denne fest – efter to års ufrivillig pause.

Torsdag aften lagde FarSø festen ud med FarSØ Løbet. Der var 1.010 tilmeldte og 716 gennemførte fordelt på to ruter.  Løbet var flot arrangeret af Farsø Tri og Trim, som vi siger stor tak for. Efter præmieoverrækkelserne og kåringen af største hold, som var Farsø Efterskole med 114 deltagerer, var der ølbanko i byfestteltet med 80 deltagere.    

Futtog i byfestteltet fredag aften

Grisefesten – et særligt højdepunkt
Jeg vil særligt gerne fremhæve fredag aftens grisefest som var udsolgt og havde 624 gæster til spisning. Sikke dog en fest og en stemning!. Efterfølgende dukkede yderligere 400 gæster op til fest i i byfestteltet og pladsen udenfor. Den lune sommeraften var heller ikke at foragte.

Alt klappede og vi fik stor ros. Det siger vi tak for, siger Palle Bro Kristensen.

Lørdag morgen mødte ca. 50 personer op til gratis rundstykker. Herefter var der 88 personer til banko.

Børnene har også haft en fest
Allerede fra lørdag middag var der igen masser af mennesker på festpladsen. Denne gang var det var børnene der var mødt frem. Nogle med deres kæledyr og legetøj.  Andre for at tumle i legelandet bestående af 6 hoppepuder eller i sandcontaineren, hvis ”guld” udløste armbånd til legelandet eller slikkepinde.

Rekordantal raflere
Lørdag eftermiddag mødte 44 op til rafleturneringen.

-Det er rigtig mange år siden at vi har haft så mange deltagere, fortæller Palle Bro Kristensen.
De fordelte sig på 11 hold og Nicklas Finnerup blev vinder.

Over 600 unge lørdag aften
Lørdag aften fulgte op på fredag aftens stemning. Her var det de unges fest. 600 unge mødte op, hvilket er dobbelt så mange som i 2019. 16 hold deltog i Beer Pong turneringen.

Desværre havde vi lidt snyd med mobilepay betaling og falske ID, fortæller Annette Engsig.  Jeg synes, at det er trist, at man vil snyde med alder og betaling.

Telt næsten fyldt igen søndag eftermiddag
Søndag havde optoget 7 indslag. Efterfølgende var byfestteltet igen næsten fyldt til eftermiddagshygge og koncert med Nikita. Ca. 100 valgte også en portion Stegt Flæsk med persillesovs.

Kigger allerede på næste år
Ud over Byfestkomiteens store tilfredshed, så var JP udlejning også godt tilfreds med tilslutningen til legelandet. De er interesseret i at komme igen næste år. Også Shubi-trio som hører med til grisefesten er der allerede lavet aftale med.

Selvom festen knap nok er slut er byfesten allerede ved at kigge på næste år – og endda 2024, hvor festen har 50 års jubilæum. Hvis nogle har ideer, så kontakt os endelig, siger Palle Bro Kristensen, inden det sidste arbejde med nedpakning af byfesten 2022 går i gang.        

LÆS OGSÅ: Endelig var der Farsø Løb igen – FOTOS -VIDEO
LÆS OGSÅ: Kæledyr vist frem på skue – FOTOS
LÆS OGSÅ: Gassen vandt – FOTOS – VIDEO

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: