Endelig var der Farsø Løb igen – FOTOS -VIDEO

FARSØ: Efter to års pause stod mange på spring til at deltage i Farsø Løbet eller Hyggeløbet torsdag aften i sidste uge. Hyggeløbet blev introduceret første gang i 2019.

Løbene havde Farsø Tri & Trim som arrangør, som – om nogen, ved hvordan løb skal afvikles.

Løbsspeaker Peter Møller kunne kort inden start oplyse 1.010 tilmeldte løbere. Starten på Farsø Løbet gik i hovedgaden ud for Vestjysk Bank. 10 minutter senere gjaldt det hyggeløbet.

Det var perfekt løbevejr temperaturmæssigt – lige omkring de 20 grader, og frem for alt holdt det tørt.

716 gennemførte
Selvom forholdene var perfekte, så skulle det vise sig at kun 716 gennemførte. Den store forskel fra de 1.010 tilmeldte skyldes, at Farsø Skole havde tilmeldt samtlige elever, men ikke alle mødte op til start.

Starten går på Hyggeløbet

Farsø Løbet på 6.5 km. havde 452 deltagere til start. Først over målstregen var Morten Stilling fra Viborg AM i tiden 21:08 foran Mads Nyrup fra Farsø, som løb i 21:43 og Jesper Greve fra Vexa HLM Running i 22:00. Hos kvinderne var Petra Hermann hurtigst i tiden 25:35. Herefter fulgte Lisbeth Schütt Rasmussen i tiden 25:52. På 3. pladsen fandt man Farsø pigen Natasja Haldrup i tiden 26:13. Natasja vandt i øvrigt i 2019, men måtte denne gang se sig slået.

Nybovej

”Hyggeløbets” 3,1 km havde 264 deltagere til start. Her blev der ikke kåret vindere, men ligesom med Farsø Løbet så blev tiderne registret automatisk med de elektroniske løbsnumre.

Søndergade

I start og målområdet ved Store Torv var der samlet mange tilskuere, som heppede deltagerne i mål. Herefter fulgte præmieoverrækkelserne i byfestteltet i Søanlægget.

Selvom Farsø Skole var største hold, så talt de ikke i konkurrencen om største hold. De fik i stedet udenfor kategori en belønning i form af et gavekort på kr. 1.000.

Farsø Efterskole største hold
Det var til gengæld Farsø Efterskole i Stistrup der løb med sejren i konkurrencen om det største hold. Her deltog 114 elever. Herefter fulgte Outline med 72 deltagere og Versalift med 55 deltagere.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: