Kæledyr vist frem på skue – FOTOS

FARSØ: Lørdag over middag troppede flere katte og hunde, en hamster, skildpadder og sågar en vandrende pind op ved Byfestteltet i Farsø Søanlæg sammen med deres unge ejere, for at blive bedømt til dyrskuet i forbindelse med FarSØ Festen.

10-årige Liva (t.h.)havde taget sine to kattekillinger på 14 uger, Charlie og Vilma med til dyrskue. Også veninderne Karoline og Sofie var med.
10-årige Isabella med hamsteren Leo
7-årige Isabella med hunden Sally. Den kunne i øvrigt give hugh-five
Så vidt vides var det første gang at en vandrende pind var med til dyrskue. Dommerne Kurt Friis Jørgensen og Niels Krebs Hansen måtte også kigge godt efter i kassen for at kunne få øje på den. 10-årige Andreas kunne fortælle at den godt kunne lide brombær blade. Den vandrende pind har Andreas overtaget fra Farsø Skole og nu bor den hjemme på hans værelse.
Lærke på 11 år med de to svenske gårdhunde Kato og Fie som er søskende
Melania på 4 år havde sin hund Karamel, som er af racen Beagle med. Melania kunne vise at de to havde øvet kunster, hvilket imponerede dommerne.
Anton på 6 år havde sine to skildpadder Rocky og Junior med. Her fortæller han at Rocky og Junior godt kan lide at bo i drivhuset og de spiser salatblade.
Arthur på 5 år havde hunden Tulle med. Her har han fået sin gave for deltagelsen i dyrskuet

Dommerne Kurt Friis Jørgensen og Niels Krebs Hansen kom på en svær opgave med at bedømme, og derfor tog de sig god tid med at hilse på alle dyr og talt med deres ejere om dyrenes race, alder, hvad de spiser og om de kunne nogle tricks.

Dommerne kunne dog trøste sig med at alle fremmødte børn med deres kæledyr fik en gavepose med bl.a. drikkedunk og gavekort til Land & Fritid samt Landal.

11 årige Ida Hedegaard Kristensen havde sorteret i legetøjet derhjemme.

Indenfor i Byfestteltet havde 11 andre børn samlet deres aflagte legetøj sammen for at sælge det. De stod selv for salget.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: