Vinterudsalget er i gang – FOTOS

FARSØ: De gule udsalgsskilte og prisskilte dominerer i denne tid de stærkt nedsatte varer i Farsø’s butikker i forbindelse med vinterudsalget, som tog sin start i dag torsdag.

Der var ganske vist ikke kø foran butikkerne ved udsalgsstarten kl. 9.30, for kunderne var bevidste om, at der kunne handles helt frem til kl. 20.00.

Men i løbet af formiddagen tog udsalgsinteressen til, hvilket gav megen travlhed i butikkerne, idet kunderne tog godt for sig af de stærkt nedsatte varer.

Mange kunder tog imod tilbuddet om en gratis portion tarteletter til udsalgsstarten. Hos Den Gode Smag havde Ulla Magnussen travlt med at gøre portionerne klar, som kunderne kunne indtage på Centertorvet.

Også over 400 portioner tarteletter blev der sat til livs på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter, som kunderne blev budt på til middag eller til aften efter de havde gjort deres udsalgshandel i butikkerne

Vinterudsalget i Farsøs butikker byder på lune og meget aktuelle vintervarer til stærkt nedsatte priser. Med en begyndende køligere periode vil det helt sikkert glæde mange, at vinterudsalget i Farsø ikke er slut endnu.

Med udsigt til mere normale kølige temperaturer for årstiden og måske lidt sne, vil det sikkert glæde mange, at vinterudsalget i Farsø fortsætter i nogle uger endnu. Så, der er stadigvæk mulighed for at gøre sig nogle gode udsalgsindkøb på de meget sæsonaktuelle varer i Farsøs butikker.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: