Knud Kristensen har trukket sig fra al politik

VESTHIMMERLAND: Knud Kristensen har trukket sig fra al politik med øjeblikkelig virkning.

Det meddelte han her aften på Konservative Vesthimmerlands generalforsamling.  

-Jeg er nødt til at meddele generalforsamlingen, at jeg træder ud af Byrådet. Det gør jeg med omgående virkning. Jeg havde et Sundhedsudvalgsmøde, hvor der sad tre fra det tidligere økonomiudvalg. Jeg kan simpelthen ikke være i samme lokale med de mennesker. Ja, derfor har jeg besluttet at trække mig fra Byrådet for det her skal ikke handle om mig eller handle om dårlige historier om Vesthimmerlands Kommune. Det her er en personlig hetz, som de har kørt mod mig. Og det skal bilægges, så der ikke kommer flere at de her historier, så Byrådet kan arbejde professionelt fremadrettet, som det har gjort de seneste otte år. Det skal være mit bidrag, for jeg ved at den gruppe der sidder tilbage formår at løse den opgave. 

Knud Kristensen svarede umiddelbart efter sin meddelelse på generalforsamlingen i et interview til TV2 Nord, direkte adspurgt – Svigter du ikke dine vælgere?. Jo, det gør jeg, men jeg har nogle signaler på kroppen der siger at jeg må stå af. Presset er blevet for voldsomt og livet er vigtigere end en plads i Byrådet. At blive kaldt uhæderlig. Det gør ondt.  

Knud Kristensen kalder de seneste 1,5 år for en personlig hetz med en tackling bagfra.  

Formand for Konservative Vesthimmerland siger Ernst Pinstrup: – Jeg forstår det godt på grund af den hetz. Det kunne være gjort på en pænere måde, når man ønsker en anden borgmester.  

64- årige Knud Kristensen blev første gang valgt ind i byrådet i daværende Aars Kommune i 1986, og fra 2010 til 2018 har han siddet som borgmester i Vesthimmerland.  

Knud Kristensens plads i Byrådet og Sundhedsudvalget overtages nu af 1. suppleant Pia Buus Pinstrup. 

Knud Kristensen vil nu bruge sin tid på sin virksomhed Hornum Murer- & Entreprenørforretning efter mere end 30 år i politik. 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: