Klar til FarSØ fest!

FARSØ: Søndag formiddag, trak FarSØ Fest komiteen og deres hjælpere i arbejdstøjet i Søanlægget.

Den første arbejdsopgave stod på at få rejst festteltet på pladsen foran mindelunden.

Det var en hed dag til hårdt fysisk arbejde, men arbejdet med at rejse det 40×20 meter store telt skred frem med hjælp fra kran, truck og trykluft til jordspydene. 

Sidst på eftermiddagen stod teltet med plads til 500 siddende gæster klar.

Søanlæg, telt og de omkringliggende arealer skal fra i morgen torsdag være rammen for dette års udgave af FarSØ Festen i de idylliske omgivelser i Farsø Søanlæg.

Godt med stort telt hvis det regner
Vejrudsigten ser desværre ikke perfekt ud. Ganske vist siger temperaturen sommerlunt, men der kommer perioder med regn.   

-Men det er jo heldigvis udenfor teltet, siger Bendt Bro Kristensen fra Byfestkomiteen, der midt i sommerheden søndag, kiggede på vejrudsigten under byfesten.  

-Netop derfor er det godt med det store festtelt, der sikrer ”tørvejr” under festen ved at vi kan rykke nogle ting ind i det, hvis det regner.

Og dermed mener han og resten af byfestkomiteen at alle forberedelser er gjort, så selv regn ikke kan slå byfesten ud.

Men derfor beder Byfesten alligevel om godt vejr. Også gerne så godt, at man på en solskinsdag kan lyne en side af teltet og nyde den idylliske udsigt over søen. Men ellers har teltet så mange vinduer at søudsigten kan nydes uanset hvad.

Festplads med aktiviteter for børn og voksne
Ud over teltet, så finder man også et indhegnet legeland for børn. Her kan børnene muntre sig i timevis.

For de voksne vil der også være ”legeland” med en skydevogn. Herudover vil festpladsen byde på en snackbod, en pølsevogn og salg af slush ice.         

Indgangene til festpladsen foregår fra Søvej, Kirkens p-plads og Stadion Allé.

Opfordrer alle til at deltage i festen
– Vi håber på en stor opbakning til festen – især ovenpå to aflyste byfester grundet coronarestriktioner. Derfor har vi også en stor forventning om, at se rigtig mange mennesker i alle aldre til folkelig fest i Søanlægget i de kommende dage, siger formand for FarSØ Festen Palle Bro Kristensen.

Der lægges mange timer
Han håber på en stor tilslutning til festen, ikke mindst af hensyn til klubberne bag FarSØ Festen.

-Der lægges rigtig mange timer i opbygning og nedtagning, vagter og opgaver under festen fra klubbernes side. Og det skal jo ingen hemmelighed være, at jo mere der festes og bruges penge, jo gladere bliver vi!. Belønningen går direkte til ungdomsarbejdet i fodbold, håndbold, motions og rideklubben i Farsø. 

Klubberne, der er aktivt involveret i FarSØ Fest dagene og andre trofaste hjælpere lægger ca. 1.000 timers frivilligt arbejde i festen.

Programmet for FarSØ Festen kan læses HER

LÆS OGSÅ: Om en uge er der FarSØ fest

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: