test

FUIK har udnævnt tre nye æresmedlemmer

FARSØ: Siden sammenlægningen til FUIK i 1973, har den lokale fodboldklub ”kun” udnævnt fem æresmedlemmer.

Men i forbindelse med fejringen af 50 års jubilæet i lørdags blev der i den grad taget revanche, med tre nye æresmedlemmer. 

Det var FUIK’s formand Magnus Bojer der stod for udnævnelserne og de ord der fulgte med:     

Kim Nyby har haft en kæmpe betydning for klubbens udvikling i mange år og gør det til stadighed. Han har arrangeret og været primus motor i forbindelse med de mange koncerter i Søanlægget. Vi har utrolig gode faciliteter i klubben bl.a. en kunstgræsbane, som han har gået i front med at søge om anlæggelsen af. I dag sidder han stadig i bestyrelsen for Støtteforeningen for Kunstgræsbanen i Farsø.  Kim kom i bestyrelsen som kasserer og var det i 9 år. Men ikke mindst har Kim været den længst siddende formand i FUIK’s historie med imponerende 17 år, så altså 26 år i bestyrelsen. Det er mere end halvdelen af FUIK’s levetid.

Det var en rørt og bevæget Kim Nyby, som blev hædret ved receptionen, mens de øvrige to æresmedlemmer fik deres hæder ved aftenfesten, som havde 170 deltagere. 

Ernst Rieks blev valgt ind i Farsø Idrætsklub i 1971. Han var kasserer fra 1972 og var det uafbrudt indtil han trådte ud af bestyrelsen i 1988. Altså i alt 17 år i træk i bestyrelsen. Vi har i mine 7 år i bestyrelsen haft 3 kasserer, så det vidner om en præstation. Han var sammen med bl.a. Poul Erik, primusmotor i forbindelse med oprettelsen af FUIK’s Ungdomsfond i 1984. Det er en fond som vi den dag i dag har stor glæde af og som har bidraget med mange penge til klubbens økonomi over årene. Ernst modtog i 1987 JBU’s sølvnål for 15 års uafbrudt bestyrelsesarbejde.

Jens Røschmann blev valgt ind i FUIKs bestyrelse i 1975 og var formand for FUIK i 5 år. Han var i bestyrelsen uafbrudt i 17 år, hvilket han også modtog JBU’s sølvnål for. Han var bl.a. kampfordeler i de første 7 år i bestyrelsen. Han er efter stort arbejde og engagement i FUIK’s bestyrelse senere blevet valgt ind i FUIK’s Venner. Der yder han fortsat en stor og meget prisværdig indsats. Dette er til stor gavn for Farsø og omegn. Og ikke mindst FUIK’s medlemmer. Han og resten af FUIK’s Venner bidrager hvert år med arbejdskraft og en økonomisk håndsrækning. Dette er altafgørende for vores medlemmer.

/cf

LÆS OGSÅ:
FUIK fejret ved kæmpe 50 års jubilæumsfest
Mere end 170 samles til jubilæumsfest i FUIK
FUIK gør klar til jubilæumsfest

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: