Blæsten gik frisk så der blev sunget indendøre

HVALPSUND: Derfor besluttede Grethe Østergaard, søndag aften, sammen med ”Jættebanden” at rykke de 125 fremmødte sangglade indenfor i Restaurant Marinas selskabslokale

og nyde udsigten over Limfjorden og lystbådehavnen indendøre i ly for blæst og de forholdsvis kølige sommertemperaturer  

Valget var klogt for alle 125 stemmer sang højt og frejdigt og stemte i med akkompagnementet fra Jættebanden, så det var en sand fornøjelse at lytte til.  

Der blev sunget 18 sange fra sanghæftet men ikke i et stræk.  

Jættebanden havde først sammensat et instrumentalt potpourri af sømandssange. Senere på aftenen stemte ”bandens” to sangere Ole Dahl og Christian Søgaaard ud i sang med ”Dejlig er sommernatten”. På programmet var også ”Hvalpsund Visen” af Jørgen Vasegaard.

Efter alle disse stemningsfuld toner besluttede solen også at titte frem, således af aftenens sidste sang ”Der er et yndigt land”, akkompagneret af Ole Andersen på trompet – og naturligvis stående, gav en smuk afslutning på Sommersangen.       

Efter der var sunget af, blev ca. 70 gæster tilbage på Restaurant Marina for at nyde en kop kaffe med Belgisk vaffel og is.   


Jættebanden både akkompagnerede til sangene, men bidrog også selv med instrumentale sømandssange, da man jo kiggede ud over lystbådehavnen.     

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: