Tunneller i Trend forbedres

TREND: Lige nu arbejdes der på en løsning i de to tunneller i Trend, som indtil nu har været udfordret af, at der har stået vand efter skybrud og længerevarende regn. 

Vandet har gjort det svært at passere – i hvert fald, uden at få våde fødder når man går turen fra sommerhusene ned til stranden under Viborgvej.

Derfor bliver der lige nu lagt nyt stenmateriale, drænslange og en pumpe, som skal lede vandet væk fra tunnellerne. Samtidig graves der 20 centimeter af bunden, så tunnellen bliver højere og nemmere at passere, hvis man hører til det høje folk.

Fra formand for Trend Sommerhusforening, Kim Skaarup Kristensen lyder det:

-Det betyder utrolig meget for os. Viborgvejen er jo meget trafikeret. Nu kan vi sende ungerne ned til stranden uden at de behøver at krydse vejen. Det at den også samtidig er blevet sænket med 20 cm. gør at en som er lige så høj som mig kan gå oprejst gennem tunellen nu, og så kan vi endelig også gøre det med tørre fødder. Det er alletiders, lige som det skal være.

Anders Givskov, driftsleder i Park og Vej(t.v.) og Kim Skaarup Kristensen, formand i Trend Sommerhusforening var i sidste uge forbi for at se hvordan arbejdet med tunnellerne skrider frem.

Arbejdet forventes afsluttet i slutningen af denne uge.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: