29.000 kroner til lokale foreninger der har sikret ren natur

VESTHIMMERLAND: Igen i år har konceptet Ren Natur været en succes i Vesthimmerland med god opbakning fra de lokale foreninger til de 12 ruter som blev tilbudt.

Ren Natur-konceptet har i 2023 valgt at have særlig fokus på de foreninger, der repræsenterer borgere med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer eller handicaps. Det kan f. eks. være væresteder, hospitalsklovne, natteravne eller patientforeninger for borgere med kræft, hjertesygdomme eller lignende.

Vesthimmerlands Kommune er glade for, at der har været opbakning fra både væresteder og hjerteforeninger, ligesom mange andre gode foreninger har meldt sig til indsamlingen.

Der er udbetalt i alt kr. 29.000 til de 12 lokale foreninger i Vesthimmerlands Kommune, som har deltaget i affaldsindsamlingen. Tilsammen har 139 frivillige været i aktion fra april til september og samlet 69 sække med affald op fra den vesthimmerlandske natur.

Gedsted Løbeklub

Vesthimmerland forventer også at deltage i Ren Natur indsamlingen 2024, da det er et af initiativerne i kommunens nye affaldsplan

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: