Yogaundervisere har fundet sammen i fagligt fællesskab

VESTHIMMERLAND: En gruppe af lokale yogaundervisere i Vesthimmerland og Jammerbugt kommuner har mødtes og startet en yoga-faggruppe.

Det at undervise i yoga er et job hvor man er forholdsvis alene, så det at udvide med en kollegagruppe kan for mange undervisere være et stort løft.

Gruppen kan støtte hinanden fagligt, udveksle erfaringer, give faglig sparring, undervise hinanden og henvise elever til den yogaform eller underviser som vil passe den enkelte yoga udøver.

Det at undervise i yoga er et job, hvor man er forholdsvis alene. Derfor kan det være rart at mødes med en kollegagruppe af andre undervisere.

Til mødet var der forskellige forslag til at synliggøre yogaens udbredelse i området. Det kunne fx være at etablere en fælles kalenderoversigt, så de, der vil gå til yoga, nemt kan finde en yogaklasse der passer. Eller der måske kan arrangeres en tilbagevendende yogafestival.

Foreløbig er der 14 undervisere i gruppen, men ikke alle kunne deltage den første gang. Gruppen vil mødes 3 gange årligt og på skift være hos hinanden i de lokaler man har til rådighed.

De 14 yogaundervisere er: Yogastedet v. Elsebeth G Jensen, Fjerritslev. Victoria Nord, AOF-Vesthimmerland. Pia Kristensen, Farsø. Bjerre Løgstør og hele verden v. Tina Bjerre. Margrethelyst v. Dorte Ebdrup, Farsø. Hanne Tindal Madsen, Aars. Fit og Sund Himmerland v. Lisa Kjeldsen. Fjerritslev fysioterapi og yogacenter v. Sonja Koldborg Pedersen, Fjerritslev og Tinne Andersen, AOF-Vesthimmerland og selvstændig.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: