test

Vognsild dilettanter imponerede på de skrå brædder

VOGNSILD: Dilettanterne i Vognsild opførte i den forgangne weekend stykket: ”Alko-holger rydder baren”.

Som titlen antyder, foregår stykket på en lille ”bever-ding” beliggende i den belastede del af København. Den lille lukningstruede bar drives af Emma. Baren er den daglige samlingssted for stamgæsterne Alko-Holger og Baronen, og er samtidig varmestue for glædespigen Lullu, der tyranniseres voldsomt af sin alfons; Klaus ”Kagearm”. Baren er sat til salg og midt i forvirringen, affekt eller hvad det nu er, sker der bla. et mord eller to så Alko- Holger og Baronen tvinges til at træde i karakter for at få reddet trådene ud og sikre barens fortsatte eksistens.

Ingen er i tvivl om at det er en svær kunst at holde sig helt stringent til et manuskript! Med det i mente, blev årets stykke mesterligt og morsomt fremført af årets dilettanthold bestående af: Louise Schmidt, John Sigvardsen, Hanne E. Kristensen, Preben Gundersen, Jette Nielsen, Anders Kjær Kristensen, Henrik Thomsen, Conni Holm Jensen og Søster Dalsager.

Årets udgave var instrueret af Ragna Nielsen og suffleret af Åse Sørig. Skuespillerne blev sminket af Annette Sørensen og Dora Joel Jensen.

Beboerforeningen trakterede efterfølgende med kaffe og lagkage. Lagkagerne var fremstillet til lejligheden af byens egne borgere.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: