Vinterudsalget starter i morgen torsdag

FARSØ: De gule udsalgsskilte er fundet frem i Farsøs butikker, der sågar lokker med besparelser på op til 50% på tøj, sko og andre former for vareartikler.

Der er mange penge at spare, når udsalget i Farsøs butikker starter i morgen kl. 9.00

Med til udsalgsstarten hører de gule ærter, men også tre andre mættende retter har fundet vej til udsalgsstarten.

Startskuddet går i morgen torsdag kl. 9.00. Men allerede i dag kan du se udsalgsvarerne i forretningsvinduerne, og derved udse dig netop det, du gerne vil have. Ligesom flere af forretningerne har køtilbud, som det absolut er værd at ’være på pletten’ for at få fat i.

Nye udsalgsvarer
Personalet i butikkerne har den seneste uges tid haft travlt på varelageret med at ’mærke’ varer ned. Og de bliver ved med at finde ’nye’ udsalgsvarer frem, indtil der afsluttes med en kæmpe udsalgsspurt midt i februar.

Det kan derfor anbefales at kigge avisens 2. sektion, udsalgsavisen godt igennem, så man er forberedt på en god handel. Men husk, at de mange tilbud i avisen kun er et lille udpluk af forretningernes store udbud.

Gule ærter en tradition
Traditionen tro byder Farsø Handelsstandsforening alle udsalgskunder på en god og varm portion gule ærter med flæsk og pølse på centertorvet i Farsø Rådhuscenter. Men også tre andre mættende retter har fundet vej til starten på Vinterudsalget i Farsø. Så man kan roligt give så god tid til at udsalgshandle og klare middagsmaden og aftensmaden samtidig.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: