Vinterudsalget starter i morgen torsdag

FARSØ: Selvom kalenderen siger midt-vinter, så er butikkerne i Farsø alligevel indstillet på at sælge ud af vintersæsonvarerne og andre restvarer, for at gøre plads til de nye forårsvarer, som lander i butikkerne indenfor kort tid

Gør en god handel!
Butikspersonalet har finkæmmet vareudvalget i butik og på lager og de gule udsalgsskilte er derfor fundet frem i butikkerne og lokker med op til 50% eller mere på tøj, sko, isenkram,  værktøj, møbler og andre former for vareartikler.

Udsalgsstart fra 9.30-20.00
I morgen torsdag kl. 9.30 – 20.00 går det løs. Her kan man gå på udsalgsjagt blandt det rige udvalg af udsalgsvarer som butikkerne har mærket ned.

1000 portioner gratis tarteletter
Ud over udsalgstilbud med rigtig store besparelser, hører der også altid en særlig udsalgsret til udsalgsstarten i Farsø. Den er ovenikøbet helt gratis!. Der serveres nemlig 1000 portioner tarteletter (af 2 stk. tarteletter)på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter fra Den Gode Smag. Tarteletterne vil være klar til middag fra kl. 11.00-14.00 og til aften fra kl. 17 og så længe lager haves.

For at få en portion gratis tarteletter, skal man hente en spisebillet i en af udsalgsbutikkerne, hvilket jo er let nok, når man alligevel er på udsalgshandel. Spisebilletten afleveres hos Den gode Smag.

Se udsalgsannoncerne her i avisen – så er du klar
Vær forberedt på en god handel til udsalgsstarten ved at studere udsalgssiderne

SE HER

Men husk, de mange tilbud kun er et lille udpluk af butikkernes store udbud og de mange penge der er at spare på de endnu sæsonaktuelle varer   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: