Vintergolf ingen hindring i Gatten

GATTEN: Sneen har gennem længere tid lagt som et hvidt og uspilbart tæppe over golfbanerne i Gatten.

Der er ikke længere vinterpause, når der ligger sne på golfbanerne i Gatten. Golfklubben har investeret i en avanceret golfsimulator, som blev indviet i fredags og straks blev taget i brug. Her er det Jørgen Højrup Jensen, Farsø der prøver simulatoren af.

Men nu er sneen ikke længere en hindring for et slag golf. I fredags kunne Himmerland Golf & Country Club nemlig indvie sin egen golfsimulator, som er Danmarks hidtil mest avancerede i 3D.

Simulatoren er en Sports Coach Platinium surround golf simulator med skærmbillede på 3 sider, hvilket giver en fantastisk fornemmelse af at være på banen. Skærmene er på sammenlagt 30 m2.

Golftrænere og medlemmer af Himmerland Golf Klub havde naturligvis set frem til at prøve den nye indendørs bane. Alle kunne sammenstemmende oplyse, at simulatoren virker meget virkelighedstro og sagtens kan anvendes til golftræning.     

Det gør det heller ikke mindre interessant at simulatoren giver mulighed for at spille på over 100 af de bedste golfbaner i verden blandt andre Celtic Manor, hvor der blev spillet Ryder Cup i 2010, Abu Dhabi, Barsebäck, Belfry, Ballybunion, PGA National, Finca Cortesin, Kingsbarns og mange andre.

Finn Veggerby, der er centerleder for Himmerland Bowling & Familiecenter, hvor simulatoren er opsat, har stået for indkøbet af golfsimulatoren på Himmerland Golf & Country Clubs vegne.

I prisen på godt 250.000 for simulatoren har han også forhandlet sig frem til, at også Himmerland Golf & Country Clubs New Course, snarest vil være at finde blandt de mere end 100 øvelsesbaner på simulatoren.

– Det gør bare simulatoren endnu mere interessant, fortæller Finn Veggerby, der allerede nu har mange bookede tider på simulatoren. Det er muligt at booke golfsimulatoren på golfbox og det har der allerede været rigtig god respons på. Desuden vil der være mulighed for at spille golf on-line, forstået på den måde, at man kan spille imod en golfspiller et andet sted i verden, som benytter sig af samme type simulator, fortæller Finn Veggerby.

Finn Veggerby, der indtil nu har størst erfaring med simulatoren og spiller med et golfhandicap på 5, siger at man snildt kan tage 18 huller på en time. Og det er også det, som introduktionstilbuddene på simulatoren er baseret på. Kr. 195,- i timen – og vel at mærke uden at bekymre sig om sne og til tilfrosne banehuller.       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: