test

Vind et klædeskab med indhold

FARSØ: Din Tøjmand i Farsø Rådhuscenter, har sammen med kædens øvrige 78 medlemsbutikker sat sig det fælles mål at indsamle 1 mio. kroner til Børne Cancer Fonden.

Som nogle sikkert allerede har bemærket, er der hos Din Tøjmand i Farsø Rådhuscenter opsat et klædeskab påmonteret en hængelås. Klædeskabet er en kampagne med det formål, via et lotteri, at støtte Børne Cancer Fonden. Lotteriet foregår på den måde, at man køber en kuvert med en nøgle hos Din Tøjmand. I Juni vil det vise sig om, man har købt den nøgle der passer til hængelåsen på skabet, og dermed har vundet tøj for 10.000 kr.

Sådan bliver 79 klædeskabe til 1. mio kr.
I samtlige Din Tøjmand butikker, herunder også den i Farsø Rådhuscenter, vil der blive solgt lodsedler, og indtægten fra salget går ubeskåret til det gode formål. Der er dog ikke tale om helt almindelige lodsedler, for den traditionelle lodseddel er nemlig erstattet af en kuvert med en nøgle i. Prisen er 50,- kr. pr. ”lodseddel”, og gevinsten er et stort klædeskab fyldt med smart forårs- og sommertøj til en værdi af 10.000,- kr. Skabet er forsynet med en solid kæde og lås, og fredag den 8. juni får indehaverne af nøglerne adgang til at tjekke, hvem der har den nøgle, der passer til låsen.

Går ubeskåret til Børne Cancer  Fonden
– Vi er glade for at være med i lotteriet. Jeg synes det er et godt signal at sende, at vi i kæden ikke bare tænker på os selv, men er med til at tage ansvar og støtte familier med kræftramte børn. Og når vi går sammen på landsplan, så er det virkelig noget, der batter. I øvrigt er det ikke bare os, der er med til at støtte. Vores leverandører har i stort tal bakket op om kampagnen, og det samme har kædekontoret. Jeg er sikker på, at vi på landsplan når målet, nemlig 1 mio. kr., siger Finn Bisgaard fra Din Tøjmand i Farsø Rådhuscenter.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: