Vidner og oplysninger om røveri søges

VOGNSILD: I torsdags, den 29. september, blev der omkring klokken 10.30 begået et røveri på en adresse på Morumvej i Vognsild by.

Her til eftermiddag, mandag, beder Politiet om hjælp fra offentligheden, der kan lede til pågribelse af den formodede gerningsperson. 

Efterforskningsleder og politikommissær Mikkel Brügmann forklarer omstændighederne: -Et bud fra en lokal købmand skulle levere varer hos en kunde på Morumvej i Vognsild, og mens han holdt stille for at levere varer, blev han passet op af en maskeret mand, der truede ham med en kniv. Gerningsmanden truede konkret sig til et kontantbeløb, som buddet kørte rundt med. Beløbets størrelse holder vi dog for os selv.

Den formodede gerningsperson beskrives som: mand, lys i huden, ca. 25 år, ca. 175 cm., tæt/kraftig af bygning, antydning af sort hår omkring maskering. Desuden var han iført en sort hættetrøje med rød skrift og sorte bukser.

Flygtede til fods
Manden var til fods, da han kom frem mod buddets varebil, gående ad Morumvej i retning mod nordøst – og han fortsatte videre i samme retning forbi kirken, da han flygtede fra stedet.

-Vi efterlyser personer, der kan have set noget i området omkring gerningstidspunktet, siger Mikkel Brügmann, der fortsætter:

-Vi har selv undersøgt mulige steder med overvågning i nærheden, men skulle beboere i byen, som politiet ikke har talt med, ligge inde med overvågning, så hører vi meget gerne fra dem.

Biler med overvågning
Yderligere kan der, tilføjer efterforskningslederen, have passeret biler omkring gerningsstedet, hvor der er indbygget overvågning: ”Og det er vi selvfølgelig også interesseret i.

Har man oplysninger til sagen, bedes man kontakte politiet på 114.

-Jeg vil gerne opfordre alle med oplysninger til at ringe til os. Ring hellere en gang for meget end en for lidt. På forhånd tak for hjælpen, pointerer politikommissæren.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: