Veterantræf på Hvalpsund-Sundsøre Færgen

HVALPSUND: Idag har alle borgere mulighed for at se gamle veteranbiler ved færgen i Hvalpsund.

Bilerne der kan ses I Hvalpsund på lørdag kommer fra store dele af Europa og der er derfor rig mulighed for at se og høre om, hvordan veteranbiler istandsættes i andre dele af Europa og hvad der driver veteranbilsentusiaster. Udover Vauxhall-Bedford bilerne er der som altid også plads, hvis publikum til træffet skulle ønske en tur til Sundsøre og retur.

– Vi glæder os meget til at se de gamle biler i vuggende omgivelser på færgen, siger formanden for Færgebestyrelsen Palle Jensen.

Det 13. europæiske Vauxhall-Bedford Træf og det 9. VBOA Internationale Vauxhall- Bedford træf bliver for 2. gang afhold i Danmark.

Derfor vil veteranbilerne præge hele området ved den vestlige del af Limfjorden i Kristi Himmelfartsferien.

I dag besøger træffene det vesthimmerlandske område. Bilerne fra træffene vil komme ind i Vesthimmerlands Kommune fra det sydvestlige hjørne af kommunen, idet træffene kører over ved Virksund dæmningen. Turen går herfra nord på til Hvalpsund færgeleje, hvor bilerne sejles over til Sundsøre med færgen Mary.

De publikummer, som måtte ønske at se Vauxhall-Bedford bilerne tæt på, anbefales at indfinde sig i Hvalpsund ved 10-tiden, hvor chancen for at se bilerne tæt på er stor.

– Bilerne kommer til færgelejet i lind strøm, så publikummerne vil kunne se de mangebiler på havnen i løbet af formiddagen” slutter formanden for ærgebestyrelsen Palle Jensen.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: