Vestrup spejdere havde eget mobilt køkken med på spejderlejr   

VESTRUP: KFUM-spejderne fra Vestrup deltog spejdernes lejr i Roskilde i uge 30 sammen med ca. 32.000 andre spejdere.
Lederne i Vestrup gruppe havde i månederne op til lejren arbejdet på at få etableret en nytænkning af et ude-køkken som kunne komme med på lejren.

Et mobilkøkken, bygget op på en trailer som samtidig kunne indeholde alt det grej der skulle bruges på lejren i en uge. Når traileren var pakket sammen lignede den en ganske almindelig trailer, men når den var foldet ud et køkkenbord, med skuffer, skabe og bordplade der indeholder alt hvad der er nødvendig på en lejr. I det ene af skabene var der etableret en ladestation med et bilbatteri og en inverter, som blev opladet via solceller i dagtimerne. Det var for at kunne følge med fremtidens mobile spejdere. Mange af aktiviteterne foregik nemlig via mobiler som skulle kunne lades op igen. Vestrup gruppen var selvforsynende med strøm hele ugen.

Køkkenarrangementet fungerede helt fantastisk, og der var flere andre grupper forbi for at se Vestrup gruppens nytænkning af et køkkenbord.

På lejren var alle spejdere fra Vesthimmerlands kommune samlet uanset om de var KFUM, DDS eller kom fra de grønne pige spejdere. Altså rigtig spejderånd.

Vestrup gruppen havde 14 unge mennesker med samt 7 ledere, og havde en fantastisk oplevelse sammen som sent vil blive glemt.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: