Vesterbølle Efterskole skaber samarbejde med Afrika

VESTERBØLLE: Forstander for Vesterbølle Efterskole, Kristian Dissing og to af efterskolens øvrige medarbejdere i midten af februar tager Kenema i Sierra Leone på det afrikanske kontinent. Formålet er at skabe kontakter til en samarbejdsskole, som Vesterbølle Efterskole på sigt kan støtte pædagogisk og materielt.

Sådan ser byen Kenema ud, som 3 medarbejdere fra Vesterbølle Efterskole skal besøge i næste måned, for at skabe kontakt til en samarbejdsskole.

– Vesterbølle Efterskole er inviteret med på dette meget spændende projekt gennem en organisation eleverne her på skolen plejer at samle penge ind til, fortæller Kristian Dissing.  Sidste år var skolens elever med til at sikre indkøb af nogle særligt udviklede bærbare computere til skolebørn i Nigeria.

Når vi snart rejser derned, vil vi gerne have noget med i kufferten til den skole vi skal besøge og undervise på. Det kunne eksempelvis være 20 ens trøjer til at spille fodbold i eller lignende.

Derfor lyder opfordringen fra Kristian Dissing om at kontakte ham, hvis man ligger inde med noget de tre udsendinge fra Vesterbølle kan få med

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: