Vester Hornum skole fejrer 50 års jubilæum

VESTER HORNUM: Den 1. august 2010 var det 50 år siden Vester Hornum skole åbnede dørene for første gang. Det fejres og festliggøres i denne uge.

Idag og imorgen fejres Vester Hornum skoles 50 års jubilæum med Åbent Hus og jubilæumsfest

Idag fredag fejres den runde dag sammen med de nuværende elever. Den almindelige undervisning er aflyst og erstattet af andre aktiviteter. Tidligere lærer Johannes Madsen kommer og fortæller eleverne om skolens historie, og der bliver underholdning af ”Det flyvende kuffertcirkus”. Som afslutning skal eleverne have kagemand og kakao.

Imorgen lørdag er der lagt op til den helt store fest. Fra om eftermiddagen er der åbent hus på skolen, hvor alle interesserede kan komme og kigge, og der vil også være overrækkelse af den gave, som hele byen har samlet ind til.

Tidligere elever og ansatte har haft mulighed for at tilmelde sig den store fest, som foregår i Vester Hornum Hallen om aftenen, og det er der ca. 530 der har benyttet sig af. Der vil efter spisning blive spillet op til dans og der er ingen tvivl om at snakken vil komme til at gå om ”gamle dage”.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: