test

Vester Hornum skal dele sin halinspektør med Farsø

VESTER HORNUM: Vester Hornum Hallen er en del af den selvejende institution Dronning Ingrid Hallerne, der driver hallerne i Vester Hornum og Farsø.

Skolelukning presser omsætningen
Siden Vester Hornum Skoles lukning har Vester Hornum Hallen mistet 2/3 dele af omsætningen.

-Et fald fra kr. 440.000 til kr.160.000 gør, at vi har måttet lave en ny konstruktion, for at få driften til at hænge sammen i Vester Hornum Hallen, for byen skal stadig have en god hal, fortæller centerleder Hans Kaldahl fra Dronning Ingrid Hallerne og fortsætter:  

Halinspektør skal bruge tid i Farsø
Vi har derfor fra 1. januar valgt at flytte halinspektør Kristians Lorenzens ansættelse til Farsø, men han vil stadig bruge 25% af hans arbejdstid i Vester Hornum Hallen.     

Det betyder, at Kristians Lorenzen stadig vil have ansvaret for hallen i Vester Hornum, og den altid står rengjort og klar til de lokale idrætsklubber og foreninger.

Automatisk lås på hallen 
Men en ny hjælper vil han dog få. En såkaldt smartlås, som gør at haldøren låser automatisk op en halv time før en booking og låser igen når bookingen er slut.  Det betyder, at Kristians Lorenzen ikke vil være afhængig af at stå klar med nøglerne til hallen, når klubberne og foreningerne skal bruge den. Det kan han og kollegaerne i Farsø faktisk klare derfra hvor de befinder sig.

Hans Kaldahl pointerer, at personer inde i hallen altid vil kunne komme ud, selvom bookning tidspunktet er overskredet. Kristians Lorenzen er naturligvis heller ikke længere væk end et telefonopkald.

Kristian Lorenzen ønsker at fortsætte med cafedriften i Vester Hornum Hallen. Det sker ved siden af hans ansættelse som halinspektør i Vester Hornum og Farsø.    

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: