Vester Hornum gymnaster viste hvad de havde lært

VESTER HORNUM: I aften afholdte Vester Hornum Gymnastik Forening, gymnastik opvisning i Vester Hornum hallen foran 240 tilskuere.

Aftenen startede med fælles indmarch bestående af 91 gymnaster fra de fire lokale hold, samt 49 gymnaster fra Vesthimmerlands Juniorhold, som var indbudt til aftenen.

Efter indmarch, velkomst og fællessang, startede ”Forældre/Barn” holdet på gulvet. De små fra 1½ – 3 år nød at være på gulvet, og de fik fortjente guldmedaljer for indsatsen.

Herefter gik ”Hoppelopperne” på gulvet, og de gav den fuld gas, og de viste flot, hvad de har lært i løbet af vinteren. Der var også guldmedaljer til dem for indsatsen.

Så blev det ”Spring og tummel” holdets tur til at komme på gulvet, og de leverede en flot opvisning med rytmeserier og spring.

Sidste hold fra Vester Hornum var ”Spring mix”, også de leverede også en flot opvisning, hvor der var flot udførte spring og rytmeserier med fuld gas.

Til sidst gik Vesthimmerlands Juniorhold på gulvet, og det blev gjort med manér af de mange gymnaster i alderen fra 4-7 kl. Det var en flot opvisning med rytme og spring i høj klasse. Det giver forhåbentlig de lokale gymnaster mod og interesse til, at tage skridtet videre som gymnast, hvis man træner flittigt og arbejder hårdt for det. Selv er Vester Hornum Gymnastik Forening stolt over at have 4 gymnaster på holdet.

Alle hold modtog store klapsalver af det store fremmødte publikum. Gymnasterne udstrålede stolthed over, at vise forældre, bedsteforældre og venner, hvad de har lært i sæsonen.

Efter fane udmarch, så var der tid til hygge. Der blev serveret kage og kaffe, og snak ved bordene, imens at gymnaster og andre barnlige sjæle gav den gas på airtracken. Efter en hyggelig aften, så kunne masser af trætte gymnaster og deres familier tage hjem efter en fantastisk aften, og gymnastikforeningen håber på, ar det har smittet, således at endnu flere har lyst til at deltage efter sommerferien, når den nye sæson starter.

 

På lørdag skal gymnaster fra ”spring og tummel” og ”springmix” i ilden igen, da de deltager i DGI´s forårsopvisning i Farsø. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: