Vester Hornum Byggecenter rydder op

VESTER HORNUM: Der bliver ryddet i Vester Hornum Byggecenter på lørdag i mere end en forstand.

Fra på lørdag er der oprydningssalg hos Vester Hornum Byggecenter, hvor forretningens nye 1. mand Janus Strøh og indehaver Jens Aage Johansen har en række gode tilbud klar.

Byggecentrets nye 1. mand, Janus Strøh, har nemlig siden sin tiltrædelse i september sidste år fået ryddet op på hylder, lagre og gamle vaner, så det er blevet en sand fornøjelse for Vester Hornum Byggecenters indehaver Jens Aage Johansen.

Efter i 2 år alene, at have klaret både betjeningen i byggecentret og V. Hornum Byggeindustri, kan Jens Aage Johansen atter koncentrere sig om sit håndværk, nemlig tømrervirksomheden, nu hvor den rette 1. mand har taget over i byggecentret.

Janus Strøh er uddannet i Bauhaus kæden og har været tilknyttet afdelingerne i såvel Odense og Randers. Det gode gamle købmandskab, som han har fået lov at udvikle i Vester Hornum, passer ham dog langt bedre end de strømlinede forretningsgange, som han er skolet i hos Bauhaus.

At Janus Strøh endte i Vester Hornum er en tilfældighed, som han i dag er meget glad for. Igennem familie hørte han om jobbet hos Vester Hornum Byggecenter og besluttede sig straks for at ”banke på”.

Jens Aage Johansen kunne straks se potentialet i den unge mand, og som han selv udtrykker det, så kan byggecentret udvikles og omsætningen hæves, hvis man ønsker at gøre en indsats.

Janus Strøh er i mellemtiden flyttet til Vester Hornum området og har allerede gjort alvor af opfordringen. For til Svend Aage Johansens store tilfredshed, er den nye 1. mand allerede begyndt at drive byggecentret, som var det hans eget.

Selvstændighed og at drive en god forretning var samme udgangspunkt for Jens Aage Johansen i 1972, da han overtog Vester Hornum Snedkerforretning og Cementstøberi. Støberiet blev efter nogle år solgt fra, Vester Hornum Byggecenter kom til og tømrervirksomheden kom til at hedde Vester Hornum Byggeindustri.

Fra på lørdag gælder det dog oprydningssalget hos Vester Hornum Byggecenter, hvor Jens Aage Johansen og Janus Strøh vil stå side om side for at lange gode tilbud over disken. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: