Vester Hornum borgerne festede

VESTER HORNUM: Vester Hornum stod i byfestens tegn i bededagsferien, der som sædvanlig havde en rigtig flot opbakning fra byens borgere.

Byfesten lagde ud torsdag aften med alkoholfri diskotek, og en pæn del unge havde taget imod tilbuddet om at komme i teltet på fest pladsen til diskotek. I hallen skete der også noget, hvor der var generalprøve på revyen med efterfølgende servering af varme hveder

Fredag formiddag var der byfestgudstjeneste i byfestteltet, som var festligt pyntet op med kors lavet af pil og pyntet med blomster. Sognepræst Else Juul havde naturligvis lavet en prædiken i byfestens ånd og efter de betegnende ord fra præsten var der kaffe og rundstykker.

Efter en kort pause i programmet blev bilbokserne kørt i ringen på skolens p-plads. Vinderen af den 13. udgave af bilboksning blev DL-Auto med chauffør Rasmus Kusk. 2. pladsen tog Vester Hornum Smede- og VVS med chauffør Rene Frederiksen bag rattet.

Fredag aften var der traditionen tro, grillet svinekam til alle der havde lyst til at spise med. Herefter var der underholdning af 3 forskellige klasser fra Vester Hornum.

Lørdag startede med kaffe og rundstykker, hvorefter der var mulighed for at fylde bagagebæreren op med overflødige ting hjemmefra, som man så kunne sælge.

Vester Hornum løbet var en succes med 120 tilmeldte løbere og der var præmier til de forskellige aldersgrupper. Der blev følgende vindere: ”Piger i 0-13” Julie Thomsen Farsø, ”Drenge O-13” Johan Kristensen Vester Hornum, ”Damer 14-29” Astrid Høvring Andersen, ”Herrer 14-29”, Kevin G. Nielsen Aars, ”Kvinder 30 – 49”, Kirsten Hosbond Petersen, Gatten, ”Mænd 30 – 49” Svend Åge Nielsen, Vester Hornum. ”Damer 50 –” Ingelise Børresen .

Oldboys fodbold var et nyt programpunkt i byfesten og her vandt Vester Hornums Oldboys over Jens Bojers tropper med en målscore på 3-2.

Der var så godt som fuldt hus til fællesspisning i Vester Hornum hallen, lørdag aften og efter en kanongod revy, blev årets borger kåret, det blev Ketty Christensen fra Firkløveren.

Søndagen startede med fint vejr, men inden optoget rigtig kom åbnede himlen sine sluser. Men pyt, sagde man i Vester Hornum, men regntøj og paraply fester man da bare videre.

Vinder af børneoptoget blev ”Unge mødre”, det blev også dette indslag der modtog årets pokal for fleste stemmer. I voksenrækken vandt Risevej med deres Zumba tema. På 2. pladsen fulgte Palle og Co. med indslaget om Hansi Hinterseer.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: