Vellykket Outline Cup får opfølger næste år

FARSØ: For første gang har FUIK´s Venner været arrangør af et indefodboldstævne på store mål. Stævnets første kamp gik i gang fredag kl. 17.00 og den sidste finalekamp sluttede søndag aften kl. 18.00 Såvel fredag som lørdag blev der spillet til ud på aftenen.

Der blev gået til den på banen. Her er U15 turneringen igang.

Vinder af elitestævnet i Outline Cup blev holdet fra Esbjerg, som vandt turneringen overlegent.

Søndagens vinder af dameturneringen blev Vorup

Over 100 kampe og over 300 aktive spillere fra det meste af Jylland var deltagere i 1. udgaven Outline Cup, som alle tre dage fandt sted i Dronning Ingrid Hallernes opvisningshal. Banen var omgivet af bander, et stort syv-mands mål ved hver ende, samt net i betragtelig højde til at kaste bolden tilbage på banen igen.

– Det blev et helt igennem vellykket stævne, som blev afviklet uden uheld, siger Anders Jørn Skriver fra FUIK’s Venner.

– Såvel sponsorer, som de aktive spillere var ovenud tilfredse, så det er helt sikkert et stævne, som gentages igen til næste år, lyder det videre fra Anders Jørn Skriver.

Fredagens old-boys turnering blev vundet af Aars II, som i finalen vandt over Aars I

Familie- og firmaturneringen blev vundet af Butik Gitte fra Hobro med Fasanvej fra Farsø på andenpladsen.

Det store elitestævne om lørdagen fik Esbjerg som vinder og Viborg på andenpladsen. Et blandet hold med flere Hobrospillere blev nr. 3

Søndagens dameturnering fik Vorup som vinder mens FC Himmerland (Aars & FUIK-spillere) blev nr. 2.

U15-Drengepuljen havde et kombineret Strandby/Aab hold som vinder og Vindblæs som nr. 2.

U15-Pigepuljen fik Vegger på førstepladsen og det lokale FUIK-hold som nr. 2

Blandt publikum, spillere og holdledere blev der udtrukket e vinder af en bil til fri disposition i 8 dage sponseret af Bilmessen i Farsø. Den blev vundet af Leif Bak, Farsø, mens andenpræmien var en weekendtur med Stena Line til Oslo for 2 personer sponseret af Sønderup Landkøkken og her blev den heldige vinder Jørgen Nielsen fra Farsø.