test

Velkommen til torvedag Hvalpsund

HVALPSUND: Det er med største fornøjelse, at Hvalpsund Borgerforening og Farsø Handelsstandsforening, igen i år, kan byde velkommen til Torvedag i Hvalpsund. Torvedagen finder sted nu på søndag på Hvalpsund Havn fra kl. 10.00 til 15.00.

Torvedagen var et af de mest velbesøgte arrangementer på aktivitetsdagen Oplev Vesthimmerland, som fandt sted på samme søndag sidste år.

I år, står Torvedagen i Hvalpsund alene, men vil være mindst ligeså omfattende som sidste år, med 16 boder fra de forretningsdrivende i Farsø og Hvalpsund repræsenteret, sammen med en lang række aktiviteter til lands og til vands.       

Dagen starter med gratis kaffe og rundstykker, og når man så har nydt dette, venter der torvehandel og mange aktiviteter for både børn og voksne.

Gratis aktiviteter på – og ved fjorden
Igen i år bliver der mulighed for gratis persontransport t/r med Hvalpsund – Sundsøre færgen Mary. Dette uanset om man er passager fra Hvalpund eller Sundsøre siden. Dermed er der god mulighed for at se Hvalpsund fra søsiden eller deltage i de forskellige aktiviteter ved stranden i Hvalpsund, som omfatter en prøvetur i en havkajak eller sejlbåd. Der vil være instruktører til stede, der vil guide sikkert igennem.

Gratis aktiviteter på land
Er man ikke så søstærk, kan det derimod være indbydende at prøve hoppeborgen eller en heste rundtur i Hvalpsund

Man kan også prøve den nye populære sport i Hvalpsund, nemlig golf. På Hvalpsund golfbane vil der vil være mulighed for at prøve spillet og der vil være indbygget forskellige konkurrencer for såvel børn som voksne.

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: