Velbesøgt julemarked på Hesselvang

HVALPSUND: Julemarkedet på Friplejehjemmet Hesselvang, som fandt sted i dag, blev igen en stor succes.

Rigtig mange gæster havde fundet vej og købelysten var stor. I tombolaen var lodderne revet væk på få minutter, men der var også mange flotte gevinster. 

Allerede i indgangspartiet blev gæsterne mødt med de første boder med flotte varer som beboere, frivillige og personalet selv havde lavet. Og fik man ikke købelysten stillet her, kunne man fortsætte til Solstrålens store opholdsstue hvor flere boder og tombola ventede. 

Julestemningen var i top med duft af gløgg og æbleskiver, som frivillige solgte fra køkkenet, mens et særdeles velspillende ”Jættebanden”, der næsten kunne kalde sig Nissebanden, da de i dagens anledning alle var pyntede med nissehuer, spillede julemusik hele eftermiddagen. 

Rundt om på stuerne spredte julestemningen sig også, da flere pårørende benyttede dagen til også at få pyntet op der. Ligesom frivillige havde brugt et par dage i sidste uge til at få hele Hesselvang pyntet op, så hjemmet nu er klar til en hel december fyldt med gode hyggestunder. 

Også borgerforeningen kiggede forbi, med 2 store julekurve til beboerne, som leder Pia Nielsen med glæde tog imod. 

Vi føler os taknemmelige over at møde så stor opbakning fra de mange fremmødte. Men også over den store hjælp som husets mange frivillige har ydet i ugerne op til julemarkedet, det er helt utroligt, lyder det fra Pia Nielsen. 

Også Hvalpsund by påskønner friplejehjemmets initiativer og engagement og derfor kiggede Hvalpsund Borgerforenings formand Ole Randrup forbi med to store julekurve til beboerne som blev overrakt til leder Pia Nielsen.

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: