Vejvisningsskilte leder til det kommende bymøbel – FOTOS

HVALPSUND: I Hvalpsund sker der rigtigt meget lige nu. Nye skilte viser sågar hen til et lokation, som endnu ikke er bygget.

Det er ”Bymøblet” som man kan se skiltet flere steder i Hvalpsund by i forbindelse med byens nye ”bysløjfter”. Bysløjferne er nye ruteforløb som knytter de allerede eksisterende stiforløb omkring Hvalpsund sammen.

Her placeres det nye Bymøbel. Altså mellem Dagli’ Brugsen og Hesselvej.

Tanken er Bymøblet skal være det centrale sted i Hvalpsund, hvor alle ruterne udgår fra.

Men som sagt, er Bymøblet endnu ikke bygget. Det ligger foreløbigt som en skitse. Projektet er blevet forsinket, da den oprindelige placering ovenpå vandværksbakken bag Dagli’ Brugsen, som var udset til placering af møblet, er blevet ændret. Man vil ikke risikere en sammenstyrtning.  

Et område er blevet ryddet til den nye placering

I stedet er et område ved siden af blevet ryddet for træer og buske. Her skal en ny bakke etableres, så ”Bymøblet” kommer til at ligge højt.         

Bymøblet vil blive bygget i Azobetræ og skal bruges til ophold og altså udgangspunkt for at bevæge sig ud på områdets stisystemer. En oversigt over de nye bysløjfter og stier vil blive opsat i forbindelse med bymøblet.

Bymøblet vil blive bygget i løbet af efteråret, og indtil da må man tænke sig til det, selvom skiltningen allerede viser derhen.           

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: