Valg af ny konservativ spidskandidat til kommunalvalg

VESTHIMMERLAND: På generalforsamlingen den 20. januar skal medlemmerne i De Konservative Vesthimmerland vælge en ny spidskandidat for partiet til kommunalvalget i 2021.

-Vi har kørt en proces gennem det seneste halve år, for at sikre, vi fortsat har et stærkt hold i næste periode, siger formand Ilse Skadhauge og fortsætter: At vi snart kan præsentere nye stærke kandidater på vores opstillingsliste er vi stolte over, ikke mindst fordi, vi har 2 stærke personligheder der er klar til at løfte arven efter Knud Kristensen.

Signe Nøhr fra Hornum og Per Nyborg fra Aars er begge klar til opgaven. Samtidig vil gruppeformand Henrik Dalgaard fortsætte ved roret.

-Vi har altid haft den tese, at ingen kan gøre det alene, men vi kan som hold. Derfor har det også været vigtig for både bestyrelse og kandidaterne, at Henrik Dalgaard fortsætter, siger Ilse Skadhauge.

Både Signe og Per er kendt fra De Konservatives byrådsgruppe i Vesthimmerlands Kommune i dag. Signe er i gang med sin 2. periode, mens Per blev valgt for 2 år siden.

De har begge det der skal til for at kunne stå i spidsen for Vesthimmerland, og er begge typer der arbejder for det brede samarbejde. Om vi går benhårdt efter borgmesterposten må tiden vise, men vi vil med sikkerhed ind for at have endnu større indflydelse på kommunens udvikling, end den vi har i dag, forklarer Ilse Skadhauge.

-Og et endnu stærkere samarbejde med det borgerlige Vesthimmerland er en klar målsætning, og det er også vores gruppeformands oplevelse, at det er der vi på vej hen. Det skylder vi også vælgerne.

Alle kan jo selvfølgelig stille op som spidskandidat på generalforsamlingen, men nu har vi gjort vores forarbejde, og resten er nu op til medlemmerne, lyder det afslutningsvis fra formand for De Konservative i Vesthimmerland, Ilse Skadhauge.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: