Unikt klubtilbud for 4.-6. klasse på Gedsted Skole

GEDSTED: Gedsted Skole havde torsdag i sidste uge indvielse af Klub Albatros.

-Vi er pt. den eneste skole, der har et klubtilbud for 4.-6. klasse, så såkaldt SFO2. Vi synes nu det lyder bedre med Klub Albatros, fortæller skoleleder Anne Mette Rasmussen.

Klubben er rykket ud af de gamle lokaler, der nu huser SFO’en. Det er sket i forbindelse med en større rokade, som har bl.a. har resulteret i en større vuggestue med endnu en stue.

Klub Albatros er rykket ind i et tidligere klasselokale, som tidligere blev brugt i forbindelse med hold-undervisning. Dette kan stadigvæk lade sig gøre.

Lokalet er blevet malet og der er købt lidt nye møbler. I nabolokalet er der sat et lille køkken op med køleskab og opvaskemaskine, således at der kan laves eftermiddagsmad til de sultne klub-børn.

Klubben har åben hver mandag og torsdag eftermiddag efter skoletid. Derudover arrangeres der forskellige ture. I slutningen af august var der ryste-sammen-tur til Skive Badeland, næste tur går til Viborg for at se Viborgs håndbolddamer spille kamp.

Indvielsen startede med at “det røde bånd” skulle klippes. Det klarede klubbens henholdsvis yngste og ældste medlem – Sascha Batula fra 4. klasse og Margrethe Dam fra 6. klasse.

Børnene havde lavet en ønskeseddel: Minecraft til PlayStation, et spil Matador og hæklenåle. Der fulgte lidt garn med hæklenålene – det var hæklenålene der vakte størst jubel! Der er vist nogle, der glæder sig til nørklerier hen over efteråret!

Efter åbning af gaver stod den på kage, som børnene selv havde bagt. Forældrene var også inviteret og en 10-15 stykket havde lagt vejen forbi.

Eftermiddagens højdepunkt var “Sumo-brydning”, der var festlig stemning og der blev kæmpet bravt i næsten 2 timer. Enkelte forældre vovede også at tage en kamp mod deres barn.

Der var flere aktiviteter på indvielsesdagen, bl.a. ”sumobrydning”

-85% af eleverne fra 4.-6. klasse går i klub, så vi må sige at pædagogerne Izzy Ahmetagic og Kasper Kristensen gør et flot stykke arbejde, lyder det fra Anne Mette Rasmussen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: