Ung pige stjal opmærksomheden på golfbanen

HVALPSUND: Da Hvalpsund Golf Club i søndags afviklede Sparekassen Farsø match, var det den 12-årige Line Bisgaard der stjal opmærksomheden.

Vindere af Sparekassen Farsø match i Hvalpsund Golf Klub

I konkurrencen om længste drive på banens hul 5, vandt hun damernes driver-konkurrence. Efterfølgende blev den stolte unge pige hyldet for indsatsen og fik overrakt præmie.

Der deltog 64 golfspillere i Sparekassen Farsø matchen, som var fordelt i 3 tre rækker og efter en spændende golfdag, på de skønne baner i Hvalpsund, kunne den regerende klubmester Brian Poulsen (38 point) kåres som vinder i A-rækken, efterfulgt af Bodil Degn (37 point). På 3. pladsen kom Palle Asmussen (35 point)

B-rækken blev vundet af Erling Nielsen (38 point) efterfulgt af Arnt Poulsen (37 point) på 2. pladsen. Per Bisgaard (37 point), Ove Buchward (33 point) og Rune Poulsen (33 point) besatte de efterfølgende pladser.

I C-rækken vandt Erik Madsen (42 point) foran Linda Hosbond (33 point) med Jørgen Andersen (33 point) på 3. pladsen.

Udover den individuelle match, blev der dystet om ”Længste drive” og ”Nærmest pinden”. Som nævnt var det det den 12-årige Line Bisgaard der drivede længst hos damerne og mændenes driverkonkurrence blev vundet af Tom Nielsen.

Tom Nielsen udmærkede sig også ved at komme nærmest pinden på hul 3, mens Hans Jensen kom nærmest på hul 7. Tættest på pinden på hul 11, var Rune Poulsen, og på det korte hul 15, var Torben Bloch-Nielsen tættest på. Per Bisgaard var nærmest pinden på hul 17.

Efter matchen var der arrangeret fællesspisning for de aktive golfspillere og det blev en meget vellykket og travl dag i Hvalpsund, hvor der udover Sparekassen Farsø match samtidig var inviteret til Golfens Dag, hvor interesserede nye golfspillere kunne komme og prøve at spille golf.

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: