Home Lokalt ”Under stolen” – FOTOS

”Under stolen” – FOTOS

0
”Under stolen” – FOTOS
Den kæmpestol rejser sig lige nu i Gedsted midtby ved siden af Dagli’ Brugsen. Stolen bliver overdækningen for et nyt samlingssted i bykernen, der får borde og bænke nedenunder.

GEDSTED: Det bliver formentlig navnet på den nye plads midt i Gedsted, der ligger lige op til Dagli’ Brugsen.

Og navnet er naturligvis ikke helt tilfældigt, da det er en kæmpe-stol med overdækning i sædet, som man kan sætte sig i læ under. Når selve ”stolen” er færdigbygget vil der blive opstillet borde og bænke under.        

Det er Gedsted Beboer & Erhvervsforening der er ved at indrette det nye åndehul med hjælp fra de midler til områdefornyelse Gedsted har modtaget fra Vesthimmerlands Kommune.  

Områdefornyelsen består af i alt seks projekter, hvoriblandt man også finder det kendte og allerede gennemførte projekt ”Forskønnelse af siloen” på Nørrevangen.


Første del af områdefornyelsen i Gedsted bestod af udsmykning af den gamle silo på Nørrevangen, som i dag i forskønnet udgave kan ses vidt og bredt i både Gedsted men også i omegnen.

Et andet, er det nye lege- og aktivitetsareal ved Gedsted Skole, som indvies i næste måned.    

Det er et stort og flot anlæg med en masse legeredskaber, shelters, blomsterbede, gangarealer, løbebane og kælkebakke. Projektet har kostet ca. halvdelen af områdefornyelsesmidlerne på 3. mio. kr.


Om en måned indvies Gedsteds nye lege- og aktivitetsareal ved skolen.  

Formand for Gedsted Beboer & Erhvervsforening, Doris Lauritzen fortæller, at man derfor skal have kigget de sidste tre projekter man har lagt op til områdefornyelsen efter i budgetterne, for det er ikke sikkert at de alle tre bliver gennemført i det omfang som der var lagt op til.  

Der er tale om en udvendig infoskærm, nye byporte og et nyt stiforløb bag om byen. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here