Ullits skole har det godt med traditioner

ULLITS: Sidste fredag efter rengøringspersonalet havde sat Ullits skole i ”weekend-gear”, myldrede det det ind igen med elever fra 4. og til og med 7. klasse.

En af dysterne i funny-games; Andreas Nyggard, Svingelbjerg og Laura Nøhr, Ullits bytter gardinring på sugerør.

Det var blevet døgnet med den traditionelle overnatning på skolen. En begivenhed eleverne hvert år glæder sig til, hvor de indretter ”night-camps” i deres klasseværelser.

Elevrådet, forældrerådet og skolebestyrelsen havde delt arbejdsopgaverne flot ud mellem hinanden.

Tovholder for hele arrangementet blev Annie Gamborg, Gl. Ullits.

For at overnatningen kunne løbe af staben, skulle hver klasse stille med en god håndfuld forældre.

Dette var absolut intet problem.

Et nyt tiltag i år var ”funny-games” i Ullits Minihal. Mange af eleverne spillede badminton på samme tidspunkt, men ville selvfølgelig deltage ved dette års overnatning. Dermed stod Ullits Minihal ledig.

Elevrådet delte eleverne op i hold dog fordelt med de mindre klasser først og til slut 6. – 7. klasse.

Der var virkeligt lagt op til team-work, såsom at vende en plaid på gulvet uden at gå uden for, hoppe igennem et spindelvæv uden at røre snorene bytte gardinring med sugerør m.m.

Elevrådsformand Jacob Dalgaard, Ullits styrede det hele med hård hånd i samarbejde med nogle forældre.

Et ordsprog siger: ” Uden mad og drikke – duer helten ikke. I skole køkkenet fremstillede forældre en kæmpe burger bar med masser af sundt grønt og hjemmebagte burgerboller, som blev spist med velbehag i skolens aula.

Ud på aftenen samledes alle igen i aulaen for de vindende hold fra ”funny-games” skulle have flødeboller. Til alle blev der også serveret frugt/grønt samt hjemmebagte kager.

Egentligt skulle alle deltagere have drukket alkoholfri gravøl!! Det var sidste gang en 7. klasse overnatter på Ullits Skole, idet denne årgang forlader skolen!

Trods denne triste tanke og gerning forløb overnatningen meget flot ifølge tovholder Annie Gamborg.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: