test

Udvidelse af centret starter i næste uge

FARSØ: I næste uge, tirsdag den 14. juni starter de indledende faser til udvidelse af Farsø Rådhuscenter.

Den nyanlagte store p-plads mellem Rådhuscenter og det gamle rådhus vil nu blive taget i brug i fuld udstrækning. Her er der masser af plads, men der vil i en periode være lidt længere til centrets indgang.

De nuværende p-pladser umiddelbart bag Rema 1000 og Super Brugsen afspærres. Arealet skal rumme den 2000 m2 store centerudvidelse. Arbejdet med at klargøre byggepladsen indledes med at fjerne alt gammelt asfalt fra pladsen.

Pladsen vil derfor blive lukket og kunderne henvises til de to nylig anlagte p-pladser. Nemlig p-pladsen bag Tøjeksperten ved Th. Eriksens Vej, som har været i brug i et stykke tid. Og til den nye store p-plads mellem centret og det gamle rådhus.

Trods inddragelsen af de nuværende p-pladser bag Rema 1000 og Super Brugsen vil der være flere p-pladser omkring centret end tidligere.

Skuret til kundevognene placeres på den nye p-plads og igloerne til flasker flyttes til Dronning Ingrids Vej.

Det er klart, at en igangsættelse af en så stor omforandring af centret og dets omgivelser vil give nogle gener for trafikken, kunderne og de handlende. Men entreprenøren og håndværkerne vil gøre alt for at minimere det så meget som muligt.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: