U19 landskamp spilles i Farsø


FARSØ: I Kr. Himmelfarts weekenden får Farsø besøg af det Hollandske U19 dame landshold som indlogeres hos Sport & Academy i tre dage. 

Selve landskampen mod det danske U19 dame landshold spilles i Dronning Ingrid Hallernes opvisningshal om søndagen og er arrangeret i samarbejde med Farsø KFUM HK.  

– Vi var ikke sene til at sige ja tak til, at det Hollandske hold kunne bo hos, da vi blev kontaktet af Per Sørensen fra DHF´s arrangementsudvalg, fortæller Jarrit Hansen fra Sport & Academy og fortsætter: Per Sørensen, som bor i Aalestrup kender faciliteterne i Farsø, og da Farsø KFUM HK samtidig kunne oplyse at klubben har 75 års jubilæum i år, så var sagen klar, de hollandske landholdsspillere skulle bo i Farsø og landskampen spilles i Farsø.      

De danske landsholdsspillere er derimod indlogeret på Dansk Håndbold Forbunds traditionelle ”sommerlejr” i Hobro, hvor de danske ungdomslandshold er samlet.         

Træningskampen mod Holland er et led i forberedelserne frem mod sommerens Håndbold EM i Slovenien.   

Farsø KFUM HK har forhåndssolgt 500 billetter til Uhrehøje Farsø, Kop & Kande Farsø og Stofa, som fra i mandags begyndte at dele gratis billetter ud til kampen. På den måde håber Farsø KFUM HK at man kan få fyldt på lægterne i Dronning Ingrid Hallerne, når de regerende danske U19 viceverdensmestre tester formen mod Holland. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: