U-10 drenge fra FUIK vandt bronze til Vildbjerg Cup

FARSØ: I sidste uge deltog FUIK’s U-10 drenge for første gang til Vildbjerg Cup. De startede torsdag ud med at vinde deres første puljekamp over Espergærde med 5-0. Fredag spillede de to kampe, hvor de vandt over henholdsvis SFB fra Svendborg med 5-2 og Roskilde med 4-3.

Resultaterne betød, at drengene tog 1.pladsen i puljen og gik videre til 1/8-dels-finalen lørdag mod OKS fra Odense. Kampen blev vundet med 3-0. Kvartfinalen blev spillet samme eftermiddag mod Herlev, hvor resultatet blev 5-2 i FUIK’s favør – efter at drengene havde været bagud 2-0.

Så var de spændte spillere (og forældre!) klar til semifinalen søndag morgen mod B1903. Det blev desværre endestationen for drengene, som tabte 3-8 til de senere guldvindere – et stærkt hold med måske kommende FCK-stjerner! De viste dog god moral i bronzekampen mod LKB Gistrup, hvor alle spillerne gav det sidste de havde i sig. De fik oprejsning for nederlaget i semifinalen og hjemtog bronzemedaljerne med en 3-1 sejr efter at have ført 2-0 ved halvleg.

Det var en flok trætte, men stolte, spillere, trænere og forældre, der drog hjem igen søndag eftermiddag efter 7 kampe på 4 dage med 6 sejre og kun eet nederlag. Et veloverstået Vildbjerg Cup og en flot debut til drengene!

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: