Tyve går efter træpiller

GEDSTED/FARSØ: Mange tænker på den kommende fyringssæson – også tyve, der lige nu går efter træpiller, da er stor efterspørgsel på dem i markedet.

Politiet får derfor lige nu flere henvendelser omkring tyveri af træpiller. Det opfordres derfor fra Politiet at holde øje med sin beholdning.        

I tidsrummet mellem fredag aften og lørdag morgen blev der stjålet 3,5 palle træpiller samt en havetraktor fra et udhus på Vesterbro i Gedsted.

Da ejeren af udhuset opdagede tyveriet, fandt han spor i græsset fra et motorkøretøj. Han valgte så at forfølge sporet ud på vejen og helt hen til en adresse ved Gl. Ullits. Nordjyllands Politi blev kontaktet, og da de ankom til stedet, fandt betjentene ganske rigtig både havetraktor og træpiller. Politiet har en mistænkt i sagen om indbruddet.

Derudover fik Nordjyllands Politi en anmeldelse mandag morgen klokken 6.30 fra en borger ved Farsø, der observerede en kassevogn med en trailer på nabogrunden.

Det undrede borgeren sig over, da naboen i øjeblikket er på ferie. Han rettede derfor kontakt til personerne i kassevognen og spurgte hvad de skulle. 

Svaret lød, at de var håndværkere, som skulle i gang med noget arbejde. Men naboen havde ikke bestilt nogen håndværkere, så kassevognen forlod hurtigt stedet, oplyser Nordjyllands Politi, som formoder, at gerningsmændene var på jagt efter træpiller.

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114 hvis man har haft indbrud eller ser noget mistænkeligt..

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: