Tyrolerfest med Johnny Reimer i Farsø

FARSØ: – Sæt kryds i kalenderen ud for den 29. september, for så kommer årets efterårsfest Nr. 1. til Farsø. Sådan lyder det fra Crazy Tunes og Hotel Farsø der atter er gået sammen om at afholde temafestfest på Hotel Farsø, som de senest gjorde det til påske.

Tyrolerfest med Johnny Reimer i Farsø. Jo, den er god nok. Den 29. september er tyroler temafest på Hotel Farsø med Johnny Reimer, DJ Hansi und Gunther, som der forventes fuldt hus til.

Der er lagt op til et brag af en Tyroler fest, når selveste Johnny Reimar dukker op med sin tyroler hat og synger under spisningen. Øllet vil flyde fra hanerne, og den tyske buffet vil ligge godt i maven, når han åbner op for sin sangskat, og alle kan synge med på alle de store hits som

”Lille fregnede Louise”, ”Sikke en fest”, ”Du burde købe dig en tyrolerhat” og mange flere, siger Brian Thorup fra Crazy Tunes.  

Johnny Reimars populære partyplader der har solgt mere end en million eksemplarer. Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige Tv -programmer som f. eks.  ”Kun for sjov”, ”Blind passager” og ”Fællessang på Bakken”.I de senere år har Johnny Reimar givet et utal af optrædener med sit populære ”fællessang-show” Reimar slog i 2000 igennem som ”gud” for de unge og turnerede i en årrække på landets diskoteker og festivaler. Af anden musik under arrangementet vil DJ Hansi und Günther underholde med musik der spænder lige fra de glade 80’er til alle de danske øl-viser og til det gamle danske arkiv af god rockmusik.

Når selve spisningen og Johnny Reimar er overstået, vil dørene blive åbnet for alle der ikke er til spisning imod en billetpris som entre.

Mens Crazy Tunes står for underholdningen, så står Hotel Farsø for den tyske øl og buffet. Så når  de ca.350 spisebilletter bliver sat til salg snart, opfordrer hotellet byens borgere og andre til at være hurtig ude, for det er efter først til mølle, når de skal bestilles direkte på hotellet.

– Der vil være en udsmykning og en stemning, som ikke er set tidligere i Farsø, udtaler Erik Pedersen og Allan Høegh fra Hotel Farsø, og vi forventer fuldt hus under spisningen, for de Crazy gutter de forstår sgu at holde fest!.

Programmet for aften er endnu ikke lukket helt af, så der kan stadig komme endnu flere underholdende elementer til.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: