TV2/Nord sender juleauktion fra Farsø

FARSØ: TV2/Nord har tidligere besøgt Farsø i forbindelse med udsendelsen Parasollen.

TVstationen vil i december måned lave 4 lignende udsendelser fra 4 forskellige nordjyske byer, hvor temaet naturligvis er jul.

TV2/NORD var så tilfredse med samarbejdet omkring direkte TV fra Farsø, at de nu igen har henvendt sig til Farsø og tre andre byer i Nordjylland, nemlig Hobro, Hirtshals og Sæby, for at lave optagelserne til udsendelserne.

Torsdag den 9. december vil der blive sendt 10-12 minutter fra Farsø Rådhuscenter, hvor journalist Mogens Jørgensen fra ”Mogens kom forbi” vil gå rundt og snakke med folk, og ikke mindst holde en auktion over varer skænket af byens forretninger.

Mogens Jørgensen regner med at auktionen kan starte omkring kl. 17.00. Pengene der kommer ind ved auktionen går ubeskåret til en – eller flere personer, foreninger eller projekter, der alle er til gavn for byen eller den nærmeste omegn.

Kom derfor og byd og vær med til en festlig eftermiddag og aften. Ikke mindst, kan du være med til at give Mogens kamp til stregen som auktionarius.

Butikkerne har samme dag og aften åbent By-Night kl. 22.00. Dermed er der god tid til at gøre en god julehandel.

I øvrigt er det også en god ide at tage børnene med, idet nissen over alle nisser, Pyrus underholder samme aften fra kl. 19.00 på centertorvet.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: