Turismepulje støtter græsrødder

VESTHIMMERLAND: VisitVesthimmerlands Turismepulje – også kaldet Samarbejdspuljen – har til formål at støtte turismeudviklingen i Vesthimmerland. 

Der kan søges puljer af kr. 5.000, kr. 10.000 eller kr. 25.000 pr. ansøgning.

I løbet af februar og marts måned har VisitVesthimmerland modtaget ansøgninger til puljen.

-Vi er blæst bagover de innovative og udviklingsprægede projekter, puljen har modtaget. Vi er så glade for at se, hvordan turismeerhvervet ønsker udvikling og anderledes tiltag i destinationen, som kommer såvel turisterne som turismeaktørerne til gode i form af godt samarbejde, nytænkning og kreativitet, siger en begejstret turistdirektør for VisitVesthimmerland Jimmi Petersen.

8 ansøgninger til puljen
Turismepuljen modtog 8 ansøgninger og alle opnåede tilsagn til Advisory Board mødet, der fandt sted i torsdags. Nogle ansøgninger opnåede et mindre tilsagn, end hvad der var ansøgt, da der i denne omgang var forsøgt at imødekomme alle ansøgninger i så stor grad, som muligt. Hele puljen på 50.000 kr. blev delt ud. 

Advisory Board uddeler tilsagnet
Advisory Boardet er VisitVesthimmerlands rådgivningsorgan og består af repræsentanter fra turismerhvervet i Vesthimmerland. Advisory Boardet var ligeledes meget begejstrede for ansøgningerne og udtaler bl.a., at: – Det er fantastisk, at man gennem disse økonomiske tilskud kan være med til at gøre en forskel for arrangementer, events og nye samarbejdsprojekter samt at støtte græsrødderne i Vesthimmerland.
 

FAKTA:
Disse projekter har modtaget tilsagn fra Turismepuljen:
Løgstør Golfklub: Short Game Bane
Vesthimmerlands Museum: Levende formidling på Aggersborg
Farsø Handelsstandsforening: Hot Sommer
Glenholm Vingård: Hestevognskørsel
Ertebølle Strand Camping: Vandre- og løberuter i og omkring Ertebølle
FarsøForan: Colorama Plads/Torvet 1 – Ekstern facilitator
Den Gamle Foderstof: Markedsføring af Den Gamle Foderstof
Erik Sønderby/26 kunstnere: Åbne atelierdøre i Løgstør

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: