Trine er blevet medejer af RealMæglerne Vesthimmerland

FARSØ: Den 1. januar 2023 skete der to væsentlige ting hos RealMæglerne i Farsø.

For det første blev ejendomsmægler og ansat gennem 9 år, Trine Munk Johansen, medejer af mæglerbutikken. For det andet slår mæglerfirmaet – som det eneste lokale mæglerfirma i Vesthimmerland, sig nu også for alvor op på erhvervssalg.

Det betyder, at mæglerfirmaet i samme omgang har skiftet navn til RealMæglerne Vesthimmerland Moesgaard & Munk.

Drømmen om sit eget gået i opfyldelse
Trine Munk Johansen, der er født og opvokset i Farsø, har også taget sin uddannelse som ejendomsmægler i byen, ganske vist hos en anden mægler. Hun var færdiguddannet ejendomsmægler i 2009. I sommeren 2014 kom hun til RealMæglerne Farsø.

Hun fandt sig straks til rette i et godt team. Drømmen om sit eget kom på standby i nogle år, imens Trine stiftede familie, men sidste år i forbindelse med personlig udvikling og uddannelse vendte ønsket tilbage. En chance som ejendomsmægler Rasmus Moesgaard, der som advokat også driver Advokatfirmaet Moesgaard, straks greb for at få sig en forretningspartner.

Oplagt forretningspartner
-Vi har arbejdet sammen i knap 10 år. Vi supplerer hinanden rigtig godt og har det samme syn på tingene i mæglerforretningen, så jeg ser Trine som den helt naturlige og oplagte forretningspartner til udvikling af RealMæglerne Vesthimmerland, fortæller Rasmus Moesgaard.

Udvider med erhvervssalg
Som før nævnt er det nye forretningsområde i mæglerforretningen erhvervssalg.

-Vi har ganske vist også tidligere formidlet større handler indenfor erhverv og landbrugsejendomme, men nu går vi endnu mere aktivt ind i erhvervsmarkedet, både på erhvervsgrunde og ejendomme, og det gælder hele Vesthimmerland. Vi er det eneste mæglerfirma i Vesthimmerland, der er kvalificeret på ejendomstovet.dk, der er Danmarks førende portal for formidling af erhvervslokaler, erhvervsejendomme og investeringsejendomme, fortæller Rasmus Moesgaard.

Det betyder, at mæglerfirmaet kan varetage alle typer handler.

Ser ikke sortsyn for bolighandler i 2023
-Vi viderefører samme gode service og mæglerkoncept ført an af medarbejderne i mæglerbutikken i Farsø, siger Trine Munk, der slet ikke ser det sortsyn for antallet af bolighandler i 2023, som realkreditinstitutter og overskrifter i medierne tegner for boligmarkedet grundet inflation og energikrise.

-Jeg er langt fra enig i de dystre prognoser om at boligmarkedet er bundfrossent. Nu er gaspriserne faktisk lavere end før krigen i Ukraine, træpillepriserne er igen normale og priserne på mange materialer på vej ned igen. Vi kan til gengæld godt mærke at folk ikke får lov til så meget mere i forhold til bankerne, og det har selvfølgelig en vis indflydelse på boligmarkedet.

Men jeg kan heldigvis fortælle, at vi i årets første måned har haft en del fremvisninger og også fået en del købsaftaler i hus. Det skyldes prisniveauet på boliger i Vesthimmerland holder et stabilt prisniveau.

Mangler boliger til salg
Vi faktisk derhenne hvor vi mangler boliger til salg. Køberne er meget konkrete med hensyn til hvad de vil have. Der er f.eks. stor efterspørgsel efter nyere 1-plans villaer i Farsø. Køberne er børnefamilier og par – typisk seniorer. Der er også en god efterspørgsel på sommerhuse, selvom vi befinder os på denne tid af året, fortæller Trine Munk.

Som lokal mæglerbutik har vi lokalkendskabet til at kunne matche de krav som potentielle tilflyttere søger. Folk bliver tit overraskede over hvad en by som f.eks. Farsø kan tilbyde af skole- og institutioner, butiksliv, idrætsfacilteter og foreningsliv.

På den måde kan vi være med til at hjælpe til den gode udvikling m.h.t. tilflytning, som også kan bidrage til investeringer i området, siger den nye medejer af RealMæglerne Vesthimmerland, Trine Munk Johansen. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: