Trenden er skotsk-irsk

TREND: Skotsk-Irsk Folkemusik. Det lyder godt i manges ører!. Og for at spille med ordene, så er den Skotsk-Irske musik faktisk blevet en trend i Trend.

Den skotsk-irske folkemusik har slået an i Trend og er blevet kendetegnende for Trend Festivalen, som campingpladsen med succes har startet op. Kommende fredag og lørdag vil man igen kunne komme i den irsk-skotske stemning på Trend Camping, som også er for andre end campister.

Det er Trend Camping der nu på fjerde år, gør det ekstra fornøjeligt for sine gæster – men også alle andre der holder ferie.

Årets første Skotsk-Irske aftener med tilhørende spisning har allerede været med afholdt med succes. Nu er det sommergæsterne, der skal have fornøjelsen.

Derfor står kommende fredag og lørdag aften igen på skotsk-irsk musik med to orkestre hver aften, der får hver deres scene at optræde fra. Tilhørerne vil være placeret i campingpladsens gårdhave, hvor der vil opstillet rigelig med borde og stole under teltdugen til at indtage såvel musik som grillmenu og de irske drikkevarer.

De to orkestre er: Boys of Bluehill og Silverback 

Boys Of Bluehill, der har optrådt i Trend et par gange tidligere er et af landets mest populære skotsk/irske bands. Bandet har netop optrådt på Skagen Festivalen, og der er dømt ømme håndflader og sang under åben himmel, når de går på scenen. Det andet band er Silverback, der også sidste år indtog Trend Festivalen med dansevenlig rock og pop.  

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: