test

Trend festival 2010 på plads

TREND: Lige nu holder værtsparret på Trend Camping, Inger Lise og Bruno Hjorth ganske vist deres velfortjente ”sommerferie”, men det får dem ikke til at side med hænderne i skødet, selvom campingpladsen lige nu er vinterlukket.

De populære musikaftener i Trend med skotsk/irsk musik fortsætter i 2010.

Næh, de er såmænd ved, at få pladsens succes med Trend festival tilrettelagt.

Trend Camping er blevet kendt for sine skotsk/irske musikaftener, kendt under fællesbetegnelsen Trend Festival. Hver gang, aftenerne har været afholdt, har der været alt imellem 200-500 publikummer samlet i Trend.

– Det glæder os meget, at vi har fundet en sommeraktivitet, som har givet genlyd i hele sommerlandet, fortæller Bruno Hjorth. Ud over ferierende gæster fra hele Vesthimmerland har musikaftenerne også fundet ”genlyd” hos Vesthimmerlands egne borgere, der valfarter til Trend.

Trend Festival byder i 2010 på i alt fem musikaftener med det kendte skotsk/irske repertoire. De tre af aftenerne får karakter af sommerfest, som kommer til at foregå udendørs i juli måned, mens musikaftenerne i maj og juni kommer til at foregå indendørs. Der lægges ud den 8. maj.

Følgende kunstnere har Trend Camping tegnet musikkontrakt med: Tom Donovan, Hawkeye&Hoe, Silverback, Boys of Bluehill og Shamrockers.       

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: