Transformation i gang på HimmerLand – FOTOS

GATTEN: I denne uge lagde golfbanen omkring HimmerLand Resort greens til golfturneringen ”Made In Himmerland”.

Mens de bedste golfspillere i verden og ca. 32.000 gæster – fordelt over 4 dage, gæstede banen i Gatten, så fortsatte håndværkere arbejdet med de tre byggerier, som HimmerLand lige nu er i gang med at opføre.        

I forbindelse med en Company Day som blev afholdt under Made in Himmerland fortalte direktør for HimmerLand, Mette Ravn om HimmerLands transformation, de ud over strategi og en bredere målgruppe også betyder byggerier og nye faciliteter for 400 mio. kr.

Direktør for HimmerLand, Mette Ravn fortæller, at HimmerLand lige nu er i gang med en transformation.

Helårsresort for hele familien
Ambitionen er, at resortet skal forvandles fra at være et golfresort til at være et helårsresort for hele familien.

-Det er fra den drøm som Lars Larsen havde med primær fokus på golf – og altså ”kun” gæster om sommeren, til Jacobs (Brunsborg – red.) drøm et resort med gæster hele året, fortæller Mette Ravn, der satte sig chefstolen for HimmerLand for mindre end et år siden.    

Golf forbliver i hjertet
Golf vedbliver at være en stor del af ”hjertet”, og banen i Gatten er da også blandt de fem bedste baner i Danmark.  

-Men det bliver også et sted for børnefamilier, madentusiaster og folk med interesse for bowling, koncerter m.m. Vi ønsker at give oplevelser af høj kvalitet med håb om genbesøg, siger Mette Ravn og fortsætter:   

-Vi har lagt en ny strategi, og vil også i større grad henvende os til flere udenlandske hotelgæster såsom nordmænd og det nordtyske marked.     

Den 1. oktober står den nye hotelfløj med 26 værelser – heraf 6 som suiter færdig. Derfor var der også byggeaktivitet i sidste uge, selvom Danmarks største golfturnering fandt sted samtidig.

Nye faciliteter for 400 mio. kr.
I alt bygges der nye faciliteter for 400 mio. kr., som også kommer HimmerLands husejere til gode.

Mette Ravn remser op: – I maj måned blev vi færdige med vores købmand, som har normalt åben frem til kl. 19, og herefter lukker man sig selv ind.   I starten af juni blev vi færdige med ombygningen af vores spaområde. Den 1. oktober vil hoteludvidelsen med 26 værelser være færdig. Herefter vil vi i alt råde over 86 værelser.  Den 1. oktober vil en ny sportshal med padlebaner og kunstgræs stå klar til brug. Alle kan booke sig ind her. Der vil også blive etableret flere p-pladser. Det gøres ved at bygge et ekstra parkeringsdæk med plads til 170 biler.

Denne nye sportshal skal efter planen og stå klar den 1. oktober. Den vil indeholde padlebaner, kunstgræsbaner m.m.
Multihallen med endnu flere sportsaktiviteter, koncerter, arrangementer og konferenceaktiviteter vil stå klar i sommeren 2023.

En ny multihal vi stå færdig i sommeren 2023.

-Multihallen bliver en fantastisk tilføjelse til vores resort, med muligheder for endnu flere sportsaktiviteter, koncerter, arrangementer og konferenceaktiviteter, der kan favne en endnu bredere skare af glade gæster, tilføjer Mette Ravn.

Den nye multihal forventes at stå klar omkring juli 2023 og får ud over de mange indendørs faciliteter etableret 700 m2 solceller på taget, som årligt kan producere omkring 150.000 kWh.

Der ønskes også flere fritidshuse omkring HimmerLand. Det bliver dog ikke flere af de kendte A-huse, men istedet træhuse med græs på taget

Flere fritidshuse
Og endelig ønsker vi at bygge 39 fritidshuse med status af helårshuse. De vil være omgivet af stisystemer. Det bliver ikke A-huse, men træhuse med græstørv på taget. Husene skal gerne stå færdig i 2024, men det afhænger af den igangværende proces med lokalplanen.      

Der er også planer om flere fritidshuse. 39 stk. som vil blive bygget på arealet her, som under Made In Himmerland blev brugt til p-plads. Lige nu kigges der på lokalplan og kommuneplantillæg.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: