Tour de Nord lander i Hvalpsund

HVALPSUND: En ny nordjysk golfturnering har set dagens lys, nemlig Tour De Nord.

Per Bach fra Hvalpsund Golf Club er klar til Tour De Nord på hjemmebane idag.

Golfturneringen er et samarbejde mellem golfklubberne i Volstrup, Blokhus, Hals, Hvalpsund og Frederikshavn.

Idag fredag er golfturneringen nået til Hvalpsund, hvor 4 afdeling spilles. De deltagende spillere i turneringen er fortrinsvis de fem golfklubbers egne medlemmer, men også green fee spillere i al almindelighed har mulig for at tilmelde sig.

I hver afdeling spilles der om mange præmier. Alene i Hvalpsund spilles der om præmier for kr. 15.000. Herudover vil der også blive spillet om to store Hole in One præmier. På 15 hul er der et Trend Køkken på spil og på 11. hul en Fiat 500 fra Bilmessen i Farsø. Skulle man få Hole in One på et af banens øvrige huller venter der et Christina Watches ur fra Fredberg i Strandby.        

Når alle golfspillerne har boltret sig på golfbanen i Hvalpsund, er der inviteret til grillfest med underholdning af Lune Carlsen. Her behøver man ikke at være golfspiller, for at få en hyggelig aften ved golfbanerne i Hvalpsund, man skal blot melde sig til.

De fire bedste spillere fra Hvalpsund går direkte videre til sig til den store finale som spilles på Lübker Golf Resort på Djursland i september.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: