Tøsetur i sund og god sags tjeneste

FARSØ: Idag søndag er det atter tid for piger, damer og fruer at finde løbesko eller cykel frem til 4. udgaven af Lions Tøsetur, arrangeret af Farsø kvindeklubben Lions Club – Thit Jensen.

Idag skal kvinder i Farsø og omegn ud at løbe eller cykle i en sund og god sags tjeneste

Tøseturen er blevet en årligt tilbagevendende begivenhed med mange vesthimmerlandske kvinder som deltagere – og flere kommer til, for kvindeløb er populære og oppe i tiden. 

Cykling og løb – fordelt på 3 ruter
De første år, henvendte Lions Tøsetur sig udelukkende til pedalkraft på cykel, men nu er løbekraften også kommet til, som blev introduceret sidste år med en 5 km løbsrute igennem Farsø by. Vigtigt er det at påpege, at løberuten naturligvis også kan tages i rask gang med start og mål på Store Torv i Farsø Bymidte.

Cykeldistancerne bliver, ligesom tidligere, på 11 og 17 kilometer, som også alle har start og mål på Store Torv. Ruterne kan cykles i eget tempo, enten som solist eller som hold. Den længste distance starter kl. 10.00 og herefter vil der gå et kvarter imellem tøserne på de øvrige ruter bliver sendt af sted.

Når kilometerne er tilbagelagt på såvel hjul som til fods, venter der naturligvis præmier til vinderne på hver distance samt til det største hold. Der udtrækkes yderligere præmier på løbsnumrene og blandt det fremmødte publikum for i alt kr. 20.000.    

Thit prisen uddeles for 3. gang
Men i mål venter der også en hyggestund med en let anretning og naturligvis uddelingen af årets Thit pris. Det bliver 3.gang Thit prisen uddeles til en kvinde, som har gjort noget helt ekstraordinært for Farsø. De forrige modtagere har været Kirsten Moesgaard og Jonna Michelsen.    

Overskuddet fra Lions Tøsetur går, ligesom de forrige år til Børn i Sorg.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: