Tordenkalven åbner på mandag

FARSØ: For et par uger siden kunne vi her i avisen bekendtgøre at værtshuset Tordenkalven i Søndergade genåbner.

Det har både medført anerkendende ord men også givet ekstra pres på forpagter Jannie Sinding, for der er hele tiden kommet det opfølgende spørgsmål, hvornår åbner du?. 

-Først og fremmest skulle spiritusbevillingen på plads, men værtshuset trængte også til lidt opfriskning med ny maling, nye gardiner og så har jeg da også givet pool-bordet en ny dug, fortæller Jannie Sinding, der ellers er blevet opfordret til at føre værtshusets sjæl videre som hidtil.   

– Det er skønt, at jeg og mine tre hjælpere bare kan køre stedet videre, men alligevel arbejder jeg da på at få lidt flere specialøl i fadølshanerne – især her op til jul, og lidt nye drinks. Men jeg arbejder også på at få sat sider på terrassen, så den med hjælp fra et par terrassevarmere kan bruges hele året rundt. 

Tidspunktet for genåbningen er særdeles velvalgt. 

-Vi går nu ind i tiden med julefrokoster og de sluttes tit af med et besøg på ”Kalven”, fortæller Jannie Sinding, der som udgangspunkt har åbent fredag og lørdag til klokken to om natten med mulighed for åbent til kl. 05.00 på de store julefrokost- og julebalsdage.

Arrangementer som naboen Hotel Farsø bl.a. står bag i den næste tid. At samarbejdet er kærkomment, viser gaven fra Hotel Farsø med al tydelighed, da hotellet som velkomstgave til Jannie Sinding har fået renoveret Tordenkalvens kendte facadeskilt mod Søndergade.     

Jannie Sinding åbner Tordenkalven på mandag.


Det er Jannie Sinding, Farsø der er ny forpagter af værtshuset Tordenkalven i Søndergade


Hun gør det dog ikke alene uden hendes tre hjælpere. Fra venstre Jannie, Bente, Frederik og Alexander.  

 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: