To lokale sangere videre i sangkonkurrencen Voice

FARSØ/HAUBRO: Dem som følger med i sangkonkurrencen "Voice – Danmarks største stemme”, der for øjeblikket sendes hver lørdag i bedste sendetid på TV2, vil vide at Vesthimmerland er godt repræsenteret i konkurrencen.

Thomas Pedersen fra Farsø, som har optrådt adskillelige gange i lokalområdet og også deltog i sangkonkurrencen ”Talent”, har sunget sig i top 20 i TV2s sangkonkurrence “Voice – Danmarks største stemme”. Det samme har en anden lokal sanger nemlig Stella Glerup Danielsen fra Haubro. Foto: Gaden PR&Kommunikation.

Først blev 25 årige Thomas Pedersen fra Farsø og 30 årige Stella Glerup Danielsen fra Haubro udvalgt til at være iblandt de 100 talentfulde sangere, der skulle ind foran konkurrencens fire dommere og coaches og blindtestes, før adgangen til konkurrencens 2 runde, nemlig battlerunden kunne sikres.

Henholdsvis Sten Jørgensen fra Sort Sol og Sahrin Foo fra The Raveonettes var ikke i tvivl om Thomas Pedersens og Stella Glerup Danielsens talenter, som de tog under deres vinger.  

De har derfor nu også begge ”battlet” sig meget flot videre til liverunden, som består af de 20 talentfulde sangere, som de fire dommere har de største forhåbninger til at kunne blive ”Danmarks største stemme”.             

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: