Time International – i bogstaveligste forstand

FARSØ: Time Export havde i dag stort internationalt besøg, da 70 forhandlere og distributører fra 27 lande i Europa, Afrika og Asien mødte op i Farsø.

Gæsterne blev præsenteret for Time’s nyeste modeller indenfor liftbiler. Efter en rundvisning på virksomheden, kunne de fagligt interesserede gæster, bænket på en udendørs tribune, overvære præsentationen af 12 ny-udviklede modeller, som trillede frem på udstillingspladsen en efter en.

Time Export har god erfaring med at invitere sine forhandlere og distributører fra hele verden, hvilket sker med nogle års mellemrum. Vort internationale salgsmøde her i Farsø har en betydelig større effekt end at mødes på messer, hvor tid og omstændigheder er begrænsede siger adm. direktør Per Torp.

Her kan vi vise virksomheden frem, vise og demonstrere vore nyskabelser, lade forhandlerne mødes og ikke mindst vise, at man sagtens kan drive en fremtidsorienteret virksomhed i Farsø.            

Det er virksomhedens amerikanske topchef, Charles Wiley fra Time Manufacturing Company’s hovedsæde i Waco i Texas, helt enig i. 

Han var også i Farsø og glad for at vise sin danske afdeling frem. – Arbejdskraften er veluddannet, arbejdsmoralen formidabel, og virksomheden er meget designorienteret. Og jeg tror, fremtiden er meget, meget lys. Vores plan er at fortsætte med at ekspandere og udvide vores produktlinjer og bemanding for at dække markederne i Europa, Fjernøsten, Kina, og Indonesien, sagde Charles Wiley.

Også Per Torp siger, at man ikke har mærket meget til krisen, som skyldes at man har forstået at udvikle nye modeller og skabt nye markeder. Alene i Europa solgte man sidste år omkring 1000 lifte, hvilket gør virksomheden til Europas største på sit felt.

De 70 udenlandske gæster var indlogeret i Aalborg, og ud over at tage fornyede ideer med fra det fem timer lange besøg i Farsø, så fik de også lejlighed til at opleve Aalborg Regatta ombord på et russisk skoleskib.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: